Góllal, de vesztes meccsen mutatkozott be Ronaldo csapatában a Bayerntől elzavart sztárcsatár - videó

fbl Horizontal
Ettifaq's English midfielder #10 Jordan Henderson runs past Nassr's Senegalese Forward #10 Sadio Mane during the Saudi Pro League football match between Al-Ettifaq and Al-Nassr at the Prince Mohamed bin Fahd Stadium in Dammam on August 14, 2023. (Photo by Ali Alhaji / AFP)
Vágólapra másolva!
Sadio Manénak négy perc sem kellett, hogy megszerezze első gólját a szaúdi bajnokságban, csapata viszont vereséggel kezdte az új idényt.

Az aranylabdás Karim Benzema mellett talán Sadio Mané a legnagyobb sztár azon játékosok között, akik a nyáron a szaúd-arábiai focibajnokságba igazoltak. A Bayern Münchennél közellenséggé vált, és kvázi elzavart szenegáli sztár nem sokat várt, hogy elkezdje meghálálni új munkaadói bizalmát: a bajnokság nyitó forudlójában az Al-Ettifaq ellen már a 4. percben a kapuba talált.

Az ezúttal Cristiano Ronaldo nélkül felálló fővárosi csapat azonban a korai vezetés ellenére vereséget szenvedett, mert a Steven Gerrard irányította Ettifaq megfordította és 2-1-re megnyerte a meccset. A hazaiak első gólját a Lyonból szerződtetett francia csatár, Moussa Dembélé szerezte, Mané korábbi liverpooli csapattársa, Jordan Henderson pedig 88 percet töltött a pályán.