Ronaldo és Neymar fizetésével csábítják a szaúdiak a Liverpool sztárját

fbl Horizontal
Liverpool's Egyptian striker Mohamed Salah (C) celebrates witht teammates after scoring his team's first goal during the English Premier League football match between Liverpool and Brentford at Anfield in Liverpool, north west England on May 6, 2023. (Photo by DARREN STAPLES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
James Benge, a CBS Sports újságírója úgy értesült, hogy a szaúdi labdarúgó-bajnokságban szereplő Al-Ittihad 162 millió eurót ajánlott a Liverpoolnak az egyiptomi Mohamed Szalah-ért.

A Premier League-ben szereplő csapat korábban hangsúlyozta, hogy Szalah nem eladó, azonban a 162 milliós átigazolási díj könnyen lehet, hogy gondolkodóba ejti majd az angol csapat tulajdonosait.

James Benge értesülése szerint a 31 támadónak hasonló fizetést ajánlottak, mint amennyit Neymar vagy az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo tehet zsebre a szaúdi csapatánál.

Ha hinni lehet a sajtóértesüléseknek, a brazil válogatott Neymar évi 150 millió eurót keres az al-Hilalnál, míg a portugál Ronaldo évente 200 millió eurót keres az al-Nasszr csapatánál.

Szalah szerződése egyébként 2025 nyaráig érvényes a Liverpoolnál. Tavaly nyáron hosszabbított, a heti 350 ezer fontos fizetésével pedig a klub legjobban kereső játékosa lett.

Jürgen Klopp, a Liverpool edzője korábban kijelentette, hogy Szalah nem eladó.

– közölte a német szakember.

Azonban azt fontos megjegyezni, hogy üzleti ügyekben nem Jürgen Klopp dönt, így könnyen lehet, hogy a Liverpool tulajdonosai nem tudnak majd nemet mondani a szaúdi ajánlatra az átigazolási ablak zárása előtt.

Az Al-Ittihad nagyon komolyan erősített a nyári időszakban.

A szaúdi csapat megszerezte a regnáló aranylabdás Karim Benzemát, a francia világbajnok N'Golo Kantét és a Liverpool brazil válogatott középpályását, Fabinhót is.