Guardiola teljesen ledöbbent, mikor meghallotta, hova igazol Harry Kane - videó

fbl Horizontal FOOTBALL HEADSHOT PRESS CONFERENCE
Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola speaks during a press conference at Manchester City training ground in Manchester, north-west England on June 6, 2023, ahead of their UEFA Champions League final football match against Inter Milan. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City BL-győztes edzője, Pep Guardiola nagyon meglepődött, mikor meghallotta, hogy az angol válogatott Harry Kane egykori klubcsapatába, a Bayern Münchenbe igazolt.

Az angol csapat spanyol edzőjét megkérdezték, hogy mit szól ahhoz, hogy az angol válogatott Harry Kane a Tottenhamtől a német Bayern Münchenbe igazolt. A spanyol edzőlegenda nagyon vicces arcot vágott, majd csak annyit mondott:

Az Athletic értesülése szerint Spurs szerdán megegyezett a Bayernnel, hogy a támadó több mint százmillió euró fejében Münchenbe igazoljon. Ekkora összeget korábban a bajorok egy játékosért sem fizettek ki. A döntés most már Harry Kane kezében van. Bár eddig arról szóltak a hírek, hogy az angol futballista inkább távozna a csapatától, a The Athletic szerint korántsem biztos, hogy ez megtörténik.