Messi először nem lőtt gólt vagy adott gólpasszt új csapatában

Nashville SC v Inter Miami CF GettyImageRank2 Ten Soccer Waving - Gesture USA Florida - US State Fort Lauderdale Fan - Enthusiast Photography Major League Soccer Lionel Messi Match - Sport A-List Soccer Celebrity Gulf Coast States PersonalityInQueue Inter
FORT LAUDERDALE, FLORIDA - AUGUST 30: Lionel Messi #10 of Inter Miami CF waves to the fans after a draw during a match between Nashville SC and Inter Miami CF at DRV PNK Stadium on August 30, 2023 in Fort Lauderdale, Florida. James Gilbert/Getty Images/AFP (Photo by James Gilbert / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Lionel Messi először lépett pályára hazai pályán az MLS-ben, azaz amerikai bajnokin, mióta az Inter Miami focistája.

A Miami a Nashville csapatát fogadta, de csak 0-0-s döntetlent ért el a csapat. Messi érkezése óta éppen tíz meccse veretlen így is a Miami, de Messi először nem lőtt gólt vagy adott gólpasszt a csapatban.

Lionel Messiivel először nem nyert a Miami Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/James Gilbert

Messinek így is volt hét kapura lövése és egy hatalmas helyzete, amit a meccs utolsó másodperceiben hagyott ki.

A Miami a tavaszi szezont nagyon rosszul kezdte, így a csapat 10 pontra van a rájátszást érő helyektől, a következő körben pedig a címvédő Los Angeles FC otthonában lép pályára, ráadásul azt követően nem állnak majd rendelkezésre Messiék, azaz a válogatott játékosok.