Vágólapra másolva!
A labdarúgó Konferencia-liga rájátszásának visszavágóján a Ferencváros 3-0-ra nyert a litván Zalgiris Vilnius ellen a Groupama Arénában, így kettős győzelemmel, 7-0-s összesítéssel jutott be a csoportkörbe. A mérkőzés után a Fradi vezetőedzője, Máté Csaba értékelte a továbbjutást és a jövőjéről is beszélt.

"Természetes, hogy amikor te vagy a felelős, hogy összeállítsad a csapatot, az nagy a felelősség, ezért ezt a sikert érzem a legjobban magaménak, de a korábbi sikerek alapozták meg ezt" - mondta az M4 Sportnak a Stanyiszlav Csercseszov menesztése után megbízott vezetőedzőnek kinevezett Máté Csaba, aki korábban másodedzőként segítette a Fradit.

"Azt próbálom a futballistákba sulykolni, hogy éhesek legyenek a góllövésre. Mindenki gólt akar szerezni, a minőség bennük van.

tette hozzá az 53 éves szakember, akit a jövőjéről is kérdezték, ugyanis még nem dőlt el, hogy marad-e a csapat kispadján, vagy új edző kerül a Fradi élére.

Máté Csabával bejutott a Fradi a Konferencia-liga csoportkörébe Forrás: Fradi.hu/Molnár Ádám

"Itt a Fradinál vagy lakodalom van, vagy temetés. Nem tudom, hogy a csoportkörhöz van-e kötve a jövőm.

Nem kell minden héten beszélgetni erről. Büszkeség lenne a legnagyobb magyar klubot vezetni, de már azzal nagyon boldog vagyok, hogy itt dolgozhatok. A futballistákkal tiszteljük egymást, próbálunk következetesek lenni, fegyelmet tartani, és úgy néz ki, a játékosok erre vevők.

Köszönet a stábnak, rengeteget segítenek, egyelőre élvezzük a dolgokat" - zárta mondandóját Máté Csaba.