Dzsudzsák Balázs: A hideg kiráz ettől

DZSUDZSÁK Balázs
Dzsudzsák Balázs, a Debrecen játékosa ünnepli gólját a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában játszott Debreceni VSC - Alaskert visszavágó mérkőzésen a Nagyerdei Stadionban Debrecenben 2023. augusztus 3-án.
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójában a Debrecen a 32-szeres osztrák bajnok Rapid Wien otthonában lép pályára csütörtökön a párharc első mérkőzésén. Az együttes csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs szerint hatalmas erőpróba vár rájuk idegenben.

A Debrecen az előző körben az örmény Alaskert ellen tizenegyespárbajban jutott tovább, majd a hétvégén nem játszott bajnoki mérkőzést, így Dzsudzsákék kipihenten utazhatnak Bécsbe.

"A Rapid elleni mérkőzés legnagyobb megmérettetése az lesz, milyen szinten tudunk helytállni, mennyire leszünk bátrak és tudunk csapatként együttműködni.

nyilatkozta az M4 Sportnak a meccs előtti sajtótájékoztatón a DVSC csapatkapitánya.

Dzsudzsák Balázs szerint nagyon jó erőpróba előtt áll a Debrecen Forrás: MTI/Derencsényi István

A 109-szeres magyar válogatott Dzsudzsákot örömmel tölti el, hogy az Alaskert elleni múlt heti visszavágón 10 ezer fölötti volt a nézőszám, és Bécsbe is több mint 6000 debreceni szurkoló érkezik.

"Nagyon jó csapatjáték kell, kompaktnak kell lennünk, a teljes fókuszt biztosan megköveteli a mérkőzés, mert nagyon veszélyes támadósoruk van, de bízom a mi támadóinkban, és hogy a csapat hozza a bátor formáját, ezt szeretném látni a pályán.

tette hozzá Dzsudzsák.