Vágólapra másolva!
Megsérült a Chelsea télen 100 millió euróért igazolt sztárjátékosa, Mihajlo Mudrik, így tovább bővült a sérültek listája az angol futballcsapatnál.

Az ukrán válogatott szélső a hét elején sérült meg edzés közben, emiatt pedig már a csapat szerda délelőtti tréningjén sem vett részt a cobhami edzőközpontban. Azt egyelőre nem tudni, hogy Mudrik pontosan milyen jelegű sérülést szenvedett, és mennyi időt kell kihagynia, ám Mauricio Pochettinónak főhet a feje, hiszen a 22 éves támadó minden bizonnyal kezdőként kapott volna lehetőséget a pénteki, Luton Town elleni bajnokin, ám így biztosan nem léphet pályára.

Mudrik megsérült, kihagyja a Chelsea következő bajnokiját Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

Az idénybeli első győzelmére hajtó londoni klubnál ezzel tovább nőtt a sérültek száma. A vasárnapi West Ham United ellen 3-1-re elveszített meccsen Carney Chukwuemekának szenvedett térdsérült, rajta kívül Wesley Fofana, Benoit Badiashile, Trevoh Chalobah és Marcus Bettinelli is maródi, míg a comizomsérülést szenvedett csapatkapitány, Reece James, illetve a térproblémákkal bajlódó Christopher Nkunku sem bevethető. Armando Broja ugyanakkor felépült súlyos sérüléséből és csatlakozott a kerethez.