Cristiano Ronaldo ismét szenzációsan játszott, három gól mellett sarokkal adott gólpasszt - videó

fbl Horizontal
Nassr's Portuguese forward #07 Cristiano Ronaldo runs with the ball during the Saudi Pro League football match between Al-Nassr and Al-Fateh at the Prince Abdullah Bin Jalawi Stadium in al-Hasa, on August 25, 2023. (Photo by Ali Al-HAJI / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a szaúdi al-Nasszr 5-0-s győzelméhez az Al-Fateh otthonában.

Ronaldo csapata már a 27. percben megszerezte a vezetést, miután a portugál klasszis Marcelo Brozovic passzát sarkazta gyönyörű mozdulattal Sadio Mané elé, aki így ziccerbe került és nem hibázott.

Az ötszörös aranylabdás támadó nem sokkal később egy fejes góllal duplázta meg csapata előnyét. A 38 éves klasszis a fordulás is nagy kedvvel játszott, az 55. percben az ő góljával dőlt el a találkozó. A bal szélen kiugró Ghareeb kapott zseniális labdát, majd a kapussal szemben állva önzetlenül lepasszolta a labdát a középen érkező Ronaldónak, akinek csupán az üres kapuba kellett gurítania.

LuísCastro együttese Mané révén tovább növelte előnyét a hajrában, majd Ronaldo a 96. percben egy gyönyörű támadás végén állította be az 5-0-s végeredményt.

Az al-Nasszr ezzel szezonbeli első győzelmét aratta, három forduló után pedig a 11. helyen áll a 18 csapatos szaúdi bajnokságban.