Az utolsó pillanatban mentette meg a csapatát Cristiano Ronaldo a kieséstől - videó

Al Nassr v US Monastir - Arab Club Champions Cup Al Nassr,CR7,Football,Ronaldol,Soccer Horizontal
TAIF, SAUDI ARABIA - JULY 31: Cristiano Ronaldo of Al Nassr in action during Arab Club Champions Cup group C match between Al Nassr and US Monastir at King Fahd Sport City Stadium in Taif, Saudi Arabia on July 31, 2023. Stringer / Anadolu Agency (Photo by STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Arab Bajnokcsapatok Kupája csoportkörének utolsó, harmadik fordulójában a szaúd-arábiai al-Nasszr 1-1-es döntetlent játszott Taif városában az egyiptomi Zamalek ellen, így továbbjutott a kvartettjéből.

Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo végigjátszotta a mérkőzést, a Bayern Münchentől frissen igazolt Sadio Mané pedig a félidőben csereként lépett pályára az al-Nasszrben.

A Zamalek az 53. percben büntetőből szerzett vezetést, és a szaúdiaknak mindenképpen ki kellett egyenlíteni ahhoz, hogy továbbjussanak a csoportból. Ez végül a 87. percben sikerült is, miután egy beadást Cristiano Ronaldo védhetetlenül fejelt a kapuba, így a rekordot jelentő 145. után megszerezte karrierje 146. fejesgólját is.

Az 1-1-es döntetlen azt jelentette, hogy az al-Shabab mögött csoportmásodikként az al-Nasszr jutott tovább a vasárnapi negyeddöntőbe, amit a marokkói Raja Casablanca ellen vív a szaúdi klub.