A PSG leigazolta a csatárt, aki kiszorította Ronaldót a portugál válogatottból

fbl Horizontal WORLD CUP FOOTBALL
Portugal's forward #07 Cristiano Ronaldo celebrates after Portugal's forward #26 Goncalo Ramos scores his team's first goal during the Qatar 2022 World Cup round of 16 football match between Portugal and Switzerland at Lusail Stadium in Lusail, north of Doha on December 6, 2022. (Photo by Jewel SAMAD / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain leigazolta a Benfica portugál válogatott támadóját, Gonçalo Ramost.

A The Athletic azt írja, hogy a 22 éves támadó egy éves kölcsönszerződést kötött a párizsi klubbal, amelynek a szezon végén kötelezően meg kell vásárolni Ramost 65 millió euróért, ami további 12 millió euróval egészülhet ki bizonyos feltételek teljesülése esetén.

Gonçalo Ramos remekül játszott a katari világbajnokságon Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

Ramos a személyes feltételekben már mindenben megegyezett a Paris Saint-Germainnel, így várhatóan a héten csatlakozik a francia bajnokcsapathoz.

Gonçalo Ramos az előző szezonban robbant az európai futballba. A Benfica csapatában 47 meccsen 27 gólt lőtt és 12 gólpasszt adott. A 22 éves támadó a katari világbajnokságon is remekül futballozott. A Svájc ellen 6-1-re megnyert vb-nyolcaddöntőben a kispadra került Cristiano Ronaldo helyén játszott, és mesterhármassal vette ki a részét a győzelemből.