Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekes, megdöbbentő és emlékezetes esemény történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban pénteken. Ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket. 

A Paris Saint-Germain háromoldalas levelet küldött Kylian Mbappénak, amelyben azzal vádolja a francia sztárfocistát, hogy a nyáron elbizonytalanította a klubot. A világbajnok csatárnak július 31-ig döntenie kell a jövőjéről.

Az NFL-ben szereplő Buffalo Bills sztárjának, Jordan Poyernek a felesége szívesen mutogatja fantasztikus alakját a közösségi médiában. A dögös nő az OnlyFans oldalon is megtalálható, ahol havonta 21 dollárért a merészebb képeit és videóit is megnézhetik az előfizetők.

A magyar válogatottsági csúcstartó, a nemzeti csapatban 109 alkalommal szereplő Dzsudzsák Balázs az Origo Sportnak adott interjújában Szoboszlai Dominikról is beszélt, és elárulta, milyen céljai vannak még a Debrecen játékosaként.

Dzsudzsák Balázs a múltról, a jövőről és a Debrecenről is beszélt az Origo Sportnak Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az 55. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat csütörtökön rekordidővel megnyerő MLS Raiffeisen Fifty-Fifty győzött az Audi Speed Challenge-en is. A viadal leggyorsabb hajói számára kiírt különverseny azonban minden bizonnyal a Nanushka katamarán borulásáról marad emlékezetes.

A Red Bull holland vb-címvédője, Max Verstappen a Brit Nagydíj pénteki első szabadedzése után a másodikon is a leggyorsabb volt. A második helyen mindössze két századdal maradt le a Ferrarival versenyző Carlos Sainz. A harmadik eredményt meglepetésre a Williams thaiföldi pilótája, Alexander Albon érte el, aki így mindkét eddigi szabadedzésen a harmadik lett.