Vágólapra másolva!
Továbbra is Szoboszlai Dominik Liverpoolba igazolása a nyár egyik legnagyobb sportszenzációja, a magyar válogatott középpályást már hivatalosan is bemutatta az angol sztárcsapat. A 22 éves futballista körüli események mellett is rengeteg érdekesség történt vasárnap, amennyiben lemaradt volna a legfontosabb sporthírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Az RB Leipzigtől 70 millió euróért a Liverpoolba igazoló Szoboszlai Dominikot vasárnap hivatalosan is bemutatták, a magyar válogatott középpályás a legendás Steven Gerrard által is viselt 8-as számú mezben fog játszani Jürgen Klopp csapatában.

A 22 éves játékos talán már évekkel ezelőtt megérezte, hogy egyszer a Liverpoolban fog futballozni, mert a bal alkarján lévő tetoválása éppen Gerrard egyik híres idézetét ábrázolja. Szoboszlait már most sztárként kezelik Angliában, amit jól bizonyít, hogy nem sokkal az átigazolása után a sajtó máris elkezdett a barátnőjével, a csodaszép Gécsek Fannival foglalkozni.

Szoboszlai Dominikot már igazi sztárként kezelik Angliában Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Tom Weller

A magyar hegymászó Varga Csaba, aki oxigénpalack és magashegyi teherhordók nélkül indult el a csúcstámadásra, elérte a Himalája egyik legmagasabb csúcsát.

Egészen elképesztő kalandokban volt része a Tatabánya labdarúgócsapatának 23 évvel ezelőtt, amikor az együttes Intertotó kupamérkőzésre indult a Feröer-szigetekre. A tatabányaiakat szállító különgép előbb nem tudott leszállni Vagar szigetén, majd Izland felé kezdett repülni, de ott egy földrengés miatt szintén nem tudott landolni.

A Forma-1-be igyekvő fiatalok között az egyik legnagyobb tehetségnek tartott Dilano van't Hoff tragikus balesetéről sokkoló videó került fel az internetre. A 18 éves holland pilóta halála Max Verstappent és Fernando Alonsót is megrázta, akik szerint változtatni kell Spában a versenypálya bizonyos részein.

Verstappen az Osztrák Nagydíj során is megállíthatatlan volt, a Red Bull pilótája pályafutása 42. futamgyőzelmét aratta, amellyel megelőzte a legendás Ayrton Sennát.