Vége lehet Mbappé karrierjének

Kylian Mbappé
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe celebrates scoring his team's fourth goal during the Riyadh Season Cup football match between the Riyadh All-Stars and Paris Saint-Germain at the King Fahd Stadium in Riyadh on January 19, 2023. (Photo by Giuseppe CACACE / AFP)
Vágólapra másolva!
A szaúdi focibajnokságban szereplő Al-Hilal 300 milliót sem sajnálna a PSG francia világbajnok csatáráért, Kylian Mbappéért. A legfrissebb hírek szerint a párizsi sztárcsapat elfogadta a döbbenetes ajánlatot. Ha Mbappé is elfogadja az ajánlatot, akkor gyakorlatilag vége a karrierjének, Szaúd-Arábiába levezetni mennek játékosok.

Hétfőn bombaként robbant a hír, miszerint a szaúd-arábiai Al-Hilal háromszáz millió eurót kínál a PSG-nek a világbajnok francia támadóért.

A legfrissebb információk szerint a párizsi klub elfogadta a döbbenetes ajánlatot,

persze kérdéses, maga Mbappé szeretne-e a szaúdi bajnokságban futballozni.

A Nemzeti Sport megírta, hogy a saját csapatát korábban nyíltan bíráló és a vezetőséget alaposan magára haragító játékosért állítólag a Barcelona is bejelentkezett, amely a rossz gazdasági helyzete miatt jelentős pénzösszeg helyett több játékosát is odaadná a PSG-nek Mbappéért.

A 24 éves támadó jövője körül egyre több a kérdőjel, a világbajnok támadóért folytatott harcban többek között a Real Madrid, a Chelsea, a Manchester United és a Tottenham is érdekelt.