Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Paksi FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Böde Dániellel, akinek immár a tizennyolcadik NBI-es szezonja következik.

"Jöhet még egy év biztosan! Örömmel jelentjük, klubunk és Böde Dániel megállapodott a folytatásról"

- írta a közleményében a paksi klub.

A magyar labdarúgás megkérdőjelezhetetlenül kiemelkedő alakjának tizenegyedik első osztályú paksi szezonja következik, mely közben további hét esztendőt a Ferencvárosnál is lehúzott. Böde NBI-es meccsszámlálója négyszáznegyvennégy találkozónál jár, amivel jelenleg a tizenkettedik helyen tanyázik a legtöbbször pályára lépő játékosok honi örökranglistáján.

Böde Dániel szerződést hosszabbított a Pakssal Forrás: ujpestfc.hu

„Tulajdonképpen már a felkészülés elején eldöntöttem, folytatom, csak most jött el az a nap, hogy aláírtuk a szerződést. Imádok futballozni, így könnyű döntés volt,

főleg, miután éppen jó időszakban megnéztem A nemzet aranyai című filmet, ami egy kiváló alkotás. Beszéltem minden számomra fontos emberrel, a feleségemmel, a családommal, Karszt József technikai vezetőnkkel, Éger László barátommal, Bognár György vezetőedzőnkkel... - és bizony senki sem tanácsolta, hogy most hagyjam abba.

örülnék, ha átlépném a négyszázötven NBI-es meccsszámot és a százötven gólt" - mondta a huszonötszörös válogatott támadó a hosszabbítás aláírását követően.