Vágólapra másolva!
Borzalmas élményben volt része a napokban Gianluigi Donnarummának, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata kapusának, akit a saját otthonában támadtak meg és kiraboltak ki. Az olaszok Európa-bajnok futballistája szerint ez volt a legrosszabb érzés, amit valaha is át kellett élnie.

A játékost és párját, Alessia Elefantét fegyverrel fenyegették meg péntek hajnalban, majd megkötözték. A támadók félmillió euró értékben vittek el pénzt, ékszert és egyéb tárgyakat. A kapust és párját kórházba vitték megfigyelésre, az Európa-bajnok futballista kisebb sérülést szenvedett. Az olasz labdarúgó először szólalt meg az eset óta és nyíltan beszélt a félelmiről – írja a Football Italia.

Megkötöztek, Alessiát pedig arra kényszerítették, hogy adjon át minden értékünket, ami csak volt. Nem mondhatok túl sok részletetet, mert a nyomozás még folyamatban van. Iszonyatosan féltem. Tehetetlen voltam és nem tudtam, mit csináljak.

Gianluigi Donnarummát és párját, Alessia Elefantét a saját otthonukban támadták meg és rabolták ki Forrás: AFP/Franck Fife

Ráadásul nem beszélek olyan jól franciául, így nehéz volt megértetnem magam azokkal az emberekkel. Agódtam Alessia miatt is, aki szintén rettegett. Iszonyatos pillanatok voltak ezek és mély rémületet éreztem amiatt, hogy bántják a páromat. A folyamatban lévő nyomozás miatt el kellett hagynunk az otthonunkat a menyasszonyommal, így most ideiglenesen egy szállodában szálltunk meg" - mondta Donnarumma.