Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Chelsea szenegáli védője, Kalidou Koulibaly mindössze egy év után távozhat a londoniaktól. Sajtóhírek szerint a szaúd-arábiai Al Hilal lehet a következő klubja.

Úgy tűnik a pocsékul sikerült tavalyi szezon után véget érhet egy korszak a Chelsea-nél, ugyanis több játékos is távozhat a londoni labdarúgócsapattól. N'Golo Kanté, Hakim Ziyech és Romelu Lukaku mellett most Kalidou Koulibaly-t szemelték ki Szaúd-Arábiában.

Kalidou Koulibaly követheti Karim Benzemát Szaúd-Arábiába Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Burak Akbulut

Az átigazolási hírekben rendre jól értesült Fabrizio Romano információi szerint az Al Hilal előrehaladott tárgyalásokat folytat a szenegáli védővel, aki 2026-ig szóló megállapodást köthet új együttesével.

A La Gazzetta dello Sport arról írt, hogy Koulibalyt a BL-döntős Inter is szívesen látná soraiban, de sajtóhírek szerint a milánóiak csak kölcsönben szereznék meg a védőt, ám a Chelsea inkább eladná a kegyvesztetté vált játékost.

A 31 éves hátvéd tavaly nyáron igazolt a londoniakhoz, ám nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, mindössze 23 angol bajnokin kapott lehetőséget.