Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Öngyújtóval dobták fejbe a Manchester United sztárfocistáját - videó

775981944 fbl Horizontal
Manchester United's Swedish defender Victor Lindelof (L) vies with Manchester City's Belgian midfielder Kevin De Bruyne (R) during the English FA Cup final football match between Manchester City and Manchester United at Wembley stadium, in London, on June 3, 2023. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
A svéd válogatott Victor Lindelöfnek nem sok öröme lehetett az FA-kupa döntőjében, ugyanis csapata, a Manchester United 2-1-re kikapott a Manchester Citytől, ráadásul a városi rivális drukkerei fejbe dobták egy öngyújtóval.

Az eset az első félidő felénél történt, miután Erik ten Hag együttese Bruno Fernandes tizenegyesével egyenlített. A Vörös Ördögök játékosai éppen a City szurkolótábora előtt ünnepelte a gólt, majd Lindelöf egyszer csak az arcához kapott és lerogyott a földre, de később folytatni tudta a játékot. A közösségi médiában megjelent felvételekből kiderült, hogy a 28 éves védő arcát egy lelátóról bedobott öngyújtó találta el.

Az angol bajnok City így győzelem hangolt a jövő heti Bajnokok Ligája döntőre, miután története során hetedszer hódította el a legrégebbi labdarúgó versenysorozat trófeáját.

Mindent egy helyen az Eb-ről