Máris topcsapat érdeklődik a fiatal Lisztes Krisztián iránt

LISZTES Krisztián
Mezőkövesd, 2023. május 28. A ferencvárosi Lisztes Krisztián (b) és a mezőkövesdi David Babunski a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC-Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2023. május 28-án. MTI/Derencsényi István
Vágólapra másolva!
A 18 éves Lisztes Krisztián teljesítményével nem csak itthon hívta fel magára a figyelme, de már a nemzetközi csapatok is érdeklődnek iránta.

A Metropol információi szerint az Eintracht Frankfurt érdeklődik, ezt pedig a játékos édesapja, idősebb Lisztes Krisztián is megerősítette.

„Én is hallottam a Frankfurt érdeklődéséről – mondta a játékos édesapja, Lisztes Krisztián. – Megtisztelő a dolog, egyelőre azonban ennél több nem történt. Akkor lehetne komoly hírről beszélni, ha konkrétan megkeresnék a Ferencvárost vagy Krisztiánt, de erről még nincs szó."

A ferencvárosi Lisztes Krisztián (b) és a mezőkövesdi David Babunski a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC-Ferencvárosi TC mérkőzésen Forrás: MTI/Derencsényi István

A Frankfurt tavaly megnyerte az Európa-ligát, idén a hetedik helyen végzett a Bundesligában.

Lisztes Krisztián kilenc bajnoki meccsen lépett pályára a Fradiban, kétszer kezdőként, hét alkalommal csereként jutott szóhoz, és öt gólt szerzett, csütörtökön győztes gólt szerzett az U21-es magyar válogatottban, amely 1-0-ra verte Szlovákiát a nagyszombati felkészülési mérkőzésen.

„Krisztiánt hároméves szerződés köti a Ferencvároshoz. Az első cél, hogy helyet szerezzen magának a kezdőcsapatban, ezért dolgozik. Ha megállja a helyét idehaza, akkor beszélhetünk a következő célról" – mondta még a büszke apuka.