Vágólapra másolva!
A német fociválogatott mélyrepülése az Anfield Roadon is hullámokat vert, de úgy tűnik, megnyugodhatnak a Liverpool drukkerei.

Jürgen Klopp vezetőedző pozíciója megkérdőjelezhetetlen Liverpoolban, és, ami még fontosabb, hogy cseppet sem érdekli a német szövetségi kapitányi állás, szögezte a Bild című bulvárlapnak nyilatkozva a szakember ügynöke, Mark Kosicke.

- monda az ügynök.

Jürgen Klopp miatt nem kell aggódniuk a liverpooli szurkolóknak Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

A Kolumbiától kedden Gelsenkirchenben elszenvedett 2-0-s vereség után ismét, és minden eddiginél jobban felerősödtek azok a hangok, amelyek Hansi Flick szövetségi kapitány kirúgását követelik. Tény, a német csapat régen volt ennyire mélyen, legutóbbi 16 meccséből csupán négyet nyert meg, miközben nem jutott tovább a csoportból sem a tavalyi katari vb-n, ahogy a 2021-es Eb is csalódás volt, különösen az angolok elleni megalázó nyolcaddöntős vereség.

A német foci aktuális megmondóembere, a korábbi Liverpool-klasszis, Dietmar Hamann ismég élesen fogalmazott:

"Ha a játékosok azt mondják, hogy tűzbe megyünk az edzőért, akkor legyen, csinálják. De most szó sincs erről.

A liverpooli szurkolók számára további megnyugvást jelenthet, hogy a nem a hirtelen kapitányváltásokról híres német szövetség (1950 óta Flick a tizedik a kispadon) egyelőre teljes támogatásáról biztosította a Bayern München korábbi sikeredzőjét.