Nézze meg az álomdobást, ami Eb-elődöntőbe repítette a magyar női kosárválogatottat – videó

Czech Republic v Hungary - 2023 FIBA Women's EuroBasket 2023,2023 FIBA Women's EuroBasket,Basketball,Czech Republic,Euro Horizontal
LJUBLJANA, SLOVENIA - JUNE 22: Debora Dubei (4) of Hungary in action on 2023 FIBA Women's EuroBasket Quarter-Final game between Czech Republic and Hungary at Stozice Sports Hall in Ljubljana, Slovenia on June 22, 2023. Ales Beno / Anadolu Agency (Photo by Ales Beno / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A magyar női kosárlabda-válogatott idegőrlő csatában 62-61-re győzte le csütörtökön Csehországot, amivel 26 év után jutott be az Európa-bajnokság elődöntőjébe. Íme a győztes kosár!

A mérkőzés igazi mindent vagy semmit csata volt, mindkét csapat tudta, hogy ez az egy esélye van, és ennek megfelelően volt ideges, hullámzó és kiszámíthatatlan a játék. A nagy előnyt leadó, majd az utolsó másodpercekre hátrányba is kerülő magyar csapat stábja azonban az utolsó támadás előtti időkérésnél felrajzolta a táblára a győztes figurát, Dubei Debóra keze pedig nem remegett meg, amikor hozzá került a labda!

Az elődöntőben szombaton 17.45-től Spanyolországgal találkoznak Székely Norbert lányai.