Kétezer kilométert utazott, hogy lássa Messit, de elképesztő dolog történt

Horizontal
Argentina's forward Lionel Messi takes part in a training session ahead of the friendly match against the Australia national team, at the workers' stadium, in Beijing, China, on June 14, 20123. (Photo by Pedro PARDO / AFP)
Vágólapra másolva!
Lionel Messi egyik rajongója mintegy 2000 kilométert utazott Floridából Philadelphiába, hogy lássa a kedvencét a bemutatkozó meccsén, ám végül a rajongó hoppon maradt.

Június elején hivatalossá vált, hogy a hétszeres aranylabdás Lionel Messi az MLS-ben szereplő Inter Miaminál folytatja a pályafutását. Magyar idő szerint vasárnap hajnalban a floridaiak a tavalyi döntős Philadelphia Union otthonában léptek pályára, Gazdag Dániel csapata pedig 4-1-re győzni tudott.

Sokan már azt várták, hogy a vendégeknél akár már ezen a meccsen bemutatkozhat az argentin világbajnok, ám nekik csalódniuk kellett. Ám a Bors is észrevette, hogy talán senki nem csalódott akkorát, mint az a szurkoló, aki

hiába repült azért 1200 mérföldet, hogy lássa a 36. születésnapját ünneplő kedvencét.

Lionel Messi ez idő alatt is a pályán volt, ám Philadelphia helyett a hazájában, Rosarióban volt, hogy játsszon egy tét nélküli találkozót Argentína színeiben a korábbi csapata, a Newell's Old Boys ellen – ezzel búcsúztatták el ugyanis a visszavonuló Maxi Rodriguezt.

A szülinapos Messi 3 gólt is szerzett az 57-szeres válogatott focista búcsúmérkőzésén.

Messi egyébként Jorge Mas tulajdonos szerint

július 21-én, a mexikói Cruz Azul ellen, egy nemzetközi kupameccsen mutatkozik be először

az Inter Miamiban.