Hosszabbított az új csapatkapitányával a Real Madrid

Real Madrid CF v Villarreal CF - LaLiga Santander Bernabeu Deporte Espana Estadio Santiago Bernabeu Futbol LFP La Liga LaLiga Madrid Real Madrid Santiago Bernabeu Villarreal Villarreal CF Horizontal FOOTBALL SPORT
Dani Ceballos, Vinicius Junior, Eder Militao, Aurelien Tchouameni, Nacho and Antonio Rudiger celebrates a goal during La Liga match between Real Madrid and Villarreal CF at Estadio Santiago Bernabeu on April 08, 2023 in Madrid, Spain. (Photo by Ruben de la Fuente Perez/NurPhoto) (Photo by Rubén de la Fuente Pérez / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az új szerződés megkötésével és Karim Benzema távozásával Nacho Fernandez viseli a csapatkapitányi karszalagot a folytatásban a Real Madrid labdarúgócsapatánál – ezt maga a focista erősítette meg.

A 23-szoros spanyol válogatott védő 2011 óta erősíti a fővárosiakat, amelyekkel többek között öt Bajnokok Ligáját, három bajnoki címet és két Spanyol Kupát nyert.

Nachónak június 30-ával járt volna le a szerződése a Reallal, de maga jelentette be, hogy egy évvel meghosszabbították azt a klubbal, így a következő szezonban is a madridiak játékosa lesz.

Emellett Nacho azt is megerősítette, hogy a szaúdi al-Ittihadhoz igazolt Karim Benzema távozásával megüresedett csapatkapitányi pozíció is az övé lett, így a folytatásban ő viselheti a karszalagot.