Egy óriási félreértés miatt lázadoznak a Manchester United szurkolói

fbl Horizontal
Manchester United's English striker Marcus Rashford (C) vies with Chelsea's English midfielder Mason Mount (L) and Chelsea's Spanish defender Marcos Alonso (R) during the English Premier League football match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford in Manchester, north west England, on April 28, 2022. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United drukkerei egy ideig biztosra vették Mason Mount leigazolását, de mint kiderült, közel sem biztos, hogy a Chelsea játékosa az Old Traffordon folytatja.

A félreértést az okozta, hogy egy fitneszedző, James McCarthy olyan bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, amiről azt hitték, hogy ő Mason Mounttal dolgozik együtt, és a középpályás a Unitednél folytatja.

– írta McCarthy egy közös képhez, amelyet követően érthető módon a Vörös Ördögök szurkolói már megörültek Mount megszerzésének.

Ám néhány órával később már gyalázó és elkeseredett üzenetek kezdtek érkezni a téves reménykeltés és a megtévesztés miatt a fitneszedző számára, miután McCarthy elmagyarázta, hogy szó sincs ilyesmiről. Elárulta, hogy ugyan valóban fitneszedzőként dolgozik, de

semmi köze nincs a 36-szoros angol válogatott játékoshoz, csak találkozott vele és United-drukkerként szeretné a csapatban látni.

„Véletlenül vihart teremtettem ezzel, elnézést mindenkitől, akit rosszul érintett a dolog" – írta McCarthy.

McCarthy megtévesztő üzenete ellenére azonban van esély arra, hogy akár ősztől a Manchester Unitednél folytassa a pályafutását a középpályás.

A 24 éves Mountnak jövő nyárig van érvényes szerződése a Chelsea-nél, amellyel 2019 óta többek között Bajnokok Ligáját is nyert, ám amellyel a következő szezonban nem tud elindulni nemzetközi kupasorozatban.

Forrás