Ebben a mezben játszhat Szoboszlai a következő szezonban - képek

Football Logos emblem logos emblems soccer sports club jersey t-shirt t tshirt liverpool fc lfc f.c. l.f.c. live Horizontal LOGO BOARD FOOTBALL FINANCE ECONOMY SPORT TEAM SHIRT KIT
Liverpool Football Club logo is seen on a football jersey in a store in Krakow, Poland on December 15, 2021 (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Bemutatta új idegenbeli mezét a Liverpool labdarúgócsapata. Nem véletlen a retro-benyomás, hiszen a 2023/24-es időszakra szóló szerelést a 90-es évek közepén viselt híres zöld-fehér mez ihlette.

Jürgen Klopp csapata pénteken rántotta le a leplet az új idegenbeli szereléséről, ami az emlékezetes 1995/96-os idényben használt mez modern változata. A zöld-fehér mez dizájnját a Liverpool a Nike-val közösen alkotta meg, amely digitális hatású mintázatot kapott.

Az új mez debütálására nem kell sokat várni: a Liverpool július 30-án a Leicester ellen játszik Szingapurban, ezen a találkozón már a zöld-fehér szerelésben lép pályára a csapat, és könnyen lehet, hogy Szoboszlai Dominik is, hiszen a Vörösök képviselői az RB Leipzig magyar válogatott középpályásának a szerződtetéséről tárgyalnak.