Vágólapra másolva!
A már bajnok Ferencváros hazai pályán 3-0-ra győzött a Kisvárda ellen szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában. A zöld-fehérek pénteken, a Kecskemét vereségének köszönhetően játék nélkül szerezték meg történetük 34. bajnoki elsőségét. Ezen a találkozón is eredményes volt Lisztes Krisztián, aki épp szombaton ünnepelte a 18. születésnapját.

Lisztes Krisztián továbbra is remek formában van,

az utóbbi hat bajnokin már ötödször volt eredményes,

így nem csoda, ha a mérkőzés után boldogan nyilatkozott a FradiMédiának.

Lisztes Krisztián góllal ünnepelte a születésnapját Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen meccseket tudok produkálni, remélem, hogy ez még sokáig tart. A szurkolók megint kitettek magukért,

fel is köszöntöttek, nagyon megható pillanat volt ez is. Ennél jobb szülinapot el sem tudtam volna képzelni. Úgy érzem, magabiztos vagyok, így amikor odakerül hozzám a labda, be tudom rúgni a helyzeteimet, nem ijedek meg.

De nyilván szerencse is van benne. A mai gólomban is volt némi szerencse, mert éppen odapördült elém a labda. De nagyon sokat dolgoztam a Fradiban és Soroksáron is, és úgy érzem, most érett be a munka gyümölcse. Nagyon boldog vagyok, hogy ez még a bajnokság vége előtt sikerült" - nyitkozta Lisztes Krisztián.