Vágólapra másolva!
Sallói Dániel góllal és gólpasszal segítette győzelemhez az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban szereplő Sporting Kansas City együttesét a Minnesota ellen, Gazdag Dániel pedig szintén győztes csapat tagja volt a Colorado Rapids otthonában.

Mindkét magyar válogatott focista végigjátszotta a bajnokiját. Sallói a 9. percben egy szögletet végzett el, amit csapattársa, Daniel Rosero a hálóba fejelt, majd a 22. percben egy szenzációs támadás végén maga a 26 éves támadó talált gyönyörűen a kapuba. A kansasiek a 84. percben állították be a 3-0-s végeredményt.

Gazdag Dániel együttese, a Philadelphia Union hátrányból fordítva győzött 2-1-re a Coloradóban, a mérkőzés mégsem a gólokról, hanem a találkozó végén kialakult tömegverekedésről marad emlékezetes. A játékvezető összesen két piros- és három sárga lapot osztott ki a vendégkapus fellökésével kezdődő jelenetsor végén.

Mass confrontation in Colorado Rapids vs Philadelphia Union leading to straight red cards for Braian Galván (Colorado Rapids) and Jesús Bueno (Philadelphia Union) and yellow cards for Michael Barrios (Colorado Rapids), Jakob Glesnes (Philadelphia Union), and Jack Elliott (Philadelphia Union) 90+14'
by u/Mapleyy in soccer