Eldőlt, melyik sztárcsapatnál folytatja az egyik legnagyobb tehetségnek kikiáltott focista

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Anglia - Irán, Anglia, Irán, Halífa Nemzetközi Stadion, 2022. 11. 21.
England's midfielder #22 Jude Bellingham (L) celebrates scoring his team's first goal during the Qatar 2022 World Cup Group B football match between England and Iran at the Khalifa International Stadium in Doha on November 21, 2022. (Photo by ADRIAN DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Angol sajtóhírek szerint a Liverpool után a Manchester City is esélytelenné vált Jude Bellingham megszerzésére, így a Bajnokok Ligája-címvédő Real Madridhoz igazol a középpályás.

A Borussia Dortmund 19 éves játékosa az elmúlt évben az egyik legkeresettebb focista volt a sztárcsapatok által, most azonban biztosnak tűnik, hogy Bellingham június végén, a 20. születésnapja után távozik Németországból, és a Real játékosa lesz.

Juni Calafat, a Real Madrid első számú játékosmegfigyelője munkájának is köszönhetően

a madridiak 2029-ig szóló szerződést írathatnak alá

az angol válogatott középpályással.

Bellinghamért többek között a Liverpool és a Manchester City is komoly ajánlatot tett korábban, ám a sajtóértesülések szerint az angol focistát a madridiak vezetősége győzte meg.

A Real Madrid a hírek szerint

100-120 millió euróért, de még így is a kivásárlási összeg alatt fogja megszerezni Bellinghamet

a nyáron.