Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain a hivatalos honlapján tudatta, hogy a hétszeres aranylabdás Lionel Messi hétfőn ismét edzésbe állt.

A döntés azért érdekes, mert az argentin támadót hat nappal ezelőtt két hétre felfüggesztették, úgy, hogy ez idő alatt fizetést sem kaphat, és még az edzéseket sem látogathatja.

Lionel Messi Szaúd-Arábia idegenforgalmi nagykövete Forrás: AFP/-

Messi múlt hétfőn a klubjának engedélye nélkül Szaúd-Arábiába utazott ellátni idegenforgalmi nagyköveti feladatait, és emiatt edzést mulasztott. A világbajnok argentin támadó az Instagram-sztorijában mondta el a véleményét az esetről.

„Először is, szeretnék bocsánatot kérni a csapattársaimtól és a klubtól. Őszintén azt hittem, hogy a meccs után szabadnapunk van, ahogy a korábbi hetekben is volt.

– mondta az Instagram videójában Messi, aki úgy tűnik, hogy megbocsátást nyert, ugyanis hétfőn már újra együtt edzett a csapattal.

Messinek a szezon végén lejár a szerződése a párizsi klubnál, a maradására pedig csekély az esélye. A hétszeres aranylabdást tárt karokkal várják vissza Barcelonában, de állítólag van egy évi 400 millió eurós ajánlata is a szaúdi al-Hilaltól is.

A párizsi szurkolóknak elegük van a milliárdos sztárokból Forrás: AFP/Franck Fife

A 35 éves argentin támadó maradását már a szurkolók sem szeretnék.

Az engedély nélküli utazásos balhé után a PSG-szurkolók a klub székháza előtt tüntettek Messi ellen,

majd felolvastak egy nyilatkozatot, amelyben kifejezték aggodalmukat a klub jövője miatt, az "élősködő játékosok" elbocsátását és a fiatal tehetségek iránti folytonosságot kérték a vezetőségtől.

Mindent egy helyen az Eb-ről