Óriási bajban a Manchester United, mankóval távozott a stadionból a sztárjátékos

fbl Horizontal EUROPA LEAGUE FOOTBALL
Manchester United's Argentinian defender Lisandro Martinez is stretchered off injured during the UEFA Europa league quarter-final, first leg football match between Manchester United and Sevilla at Old Trafford stadium in Manchester, north west England, on April 13, 2023. (Photo by DARREN STAPLES / AFP)
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének odavágó mérkőzésén a Manchester United drámai mérkőzésen játszott 2-2-es döntetlent a Sevilla csapatával az Old Traffordon. Erik Ten Hag csapata már két góllal is vezetett, azonban az andalúz együttes hajrában két manchesteri öngóllal egyenlített. A holland edző a kétgólos előny elherdálása mellett azon is kesereghet, hogy a találkozón elveszítette csapata egyik legjobb játékosát.

Az argentin világbajnok Lisandro Martínez a találkozó 86. percében egy szerencsétlen mozdulat után megsérült, ezt követően pedig a Sevilla játékosai vitték le a pályáról. A találkozó után a Manchester United edzője azt mondta, Martínez sérülése nem néz ki jól, az argentin védő mankóval hagyta el az Old Traffordot.

Lisandro Martínez súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Forrás: Om Punjani/Twitter

„Láttuk, hogy Martínez egy

Nem, ez nem az a terület. Ugyanez a helyzet Raphaël Varane esetében is. Beszéltem vele a meccs után. Meg kell néznünk, hogy mi a helyzet" - nyilatkozta a mérkőzés után a Manchester United edzője.

Erik Ten Hag nagyon nehéz helyzetben van, hiszen Varane és Martínez is alapemberek a védelemben, ráadásul sárga lapos eltiltás miatt a portugál Bruno Fernandesnek is ki kell hagynia a jövő heti Sevilla elleni visszavágót.