Novothny Soma elmondta, kinek ajánlja a góljait

NOVOTHNY Soma
Budapest, 2023. január 28. A ferencvárosi Anderson Esiti (k), valamint az angyalföldi Cipf Dominik (b) és Novothny Soma (j2) az OTP Bank Liga 17. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Vasas SC bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. január 28-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Novothny Soma, a Vasas csatára elmondta, mi kellett ahhoz, hogy 4-1-re nyerjenek a Mezőkövesd ellen, és azt is, milyen nehéz helyzetben kellett készülnie a meccsre.

"Sokat gyakoroltunk a héten, a széljátékokra készültünk, a beadásokra. Szerencsére ezek jól sikerültek, hiszen két beadás után, illetve egy lövést követően őlttem gólt. Sajnos a nagymamám előző hét végén hunyt el, neki ajánlom ezt a két gólt. Egész héten arról volt szó, hogy ne huzzúk magunkra az ellenfelet, mi próbáltunk tovább támadni a második félidőben is, ez most sikerült, de továbbra is nyernünk kell a meccseket. Nem akarok nagy szavakat használni, hogy most nekimegyünk mindenkinek, úgyhogy a pályán próbálunk bizonyítani, nem a kamerák előtt" - mondta el az M4 Sportnak a Vasas duplázó csatára.