"Borzalmas, hogy ennyire impotensek vagyunk" - szörnyen érzi magát a Vasas focistája az újabb kudarc után

NOVOTHNY Soma
Budapest, 2023. január 28. A ferencvárosi Anderson Esiti (k), valamint az angyalföldi Cipf Dominik (b) és Novothny Soma (j2) az OTP Bank Liga 17. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Vasas SC bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. január 28-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Az NB I 26. fordulójának kiesési rangadóján a Vasas hazai pályán 1-0-ra kikapott a Honvédtól, és egyre reménytelenebb helyzetben van a bennmaradást illetően. Az újabb kudarc után az angyalföldiek csatára, Novotny Soma és az angyalföldiek megbízott vezetőedzője, Desits Szilárd értékelte a látottakat.

"Nehéz szavakat találni, nem sok pozitívum volt a mérkőzésben.

Van hátra még 7 forduló, meg kell tennünk mindent, amíg matematikailag van esély, küzdeni kell" - kezdte értékelését Novothny Soma az M4 Sportnak, aki elmondta, Kondás Elemér menesztése óta nagyon kevés idő telt el, így nehéz csodát tenni.

De nem az én tisztem ezt kiértékelni, mindenki, minden stábtag borzasztóan rosszul érzi magát" - tette hozzá a 28 éves támadó.

Novothny Soma meccs utáni nyilatkozata a linkre kattintva megtekinthető.

Novothny Soma (jobbra a második) szörnyen érzi magát a Vasas teljesítménye miatt Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Tudatosak, fegyelmezettek voltunk, nem érdemeltünk vereséget. A játékosok beletettek mindent, a gólt leszámítva. A budafoki meccshez képest ez mindenképpen javulás volt.

mondta Desits Szilárd, az angyalföldiek megbízott vezetőedzője.