Vágólapra másolva!
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) jelenleg második helyen álló SS Lazio csapatkapitánya, Ciro Immobile vasárnap délelőtt súlyos autóbalestet szenvedett Rómában. A történet itt még nem ért véget, a villamosvezető a Lazio csatárát okolja a balesetért, közben az olasz focista is ragaszkodik ahoz, hogy nem ő volt a hibás.

Az olasz válogatott focista autója egy villamossal ütközött - az első hírek szerint a villamos ment át a piroson-, Immobilével ott voltak a gyerekei, Michela és Giorgia is.

A Lazio játékosa az ügyvédjén keresztül közleményt adott, amelyben leírják, hogy "helyesen viselkedett".

Ciro Immobile autója totálkárosra tört a balesetben Forrás: Twitter

„Ügyfelem, Ciro Immobile gondolatai - akit megráztak a történtek - a két lányához és a villamos vezetőjéhez szólnak,

teljes bizalommal van a hatóságok iránt, akik lefolytatják a vizsgálatot" - olvasható az olasz válogatott játékos az Instagram-sztoriján.

A villamosvezető azonban ragaszkodik ahhoz, hogy ő nem ment át a piroson. A balesetről minden bizonnyal készültek kamerafelvételek, amelyek fényt deríthetnek az igazságra.

A Lazio-szurkolók a vizsgálat eredményétől függetlenül aggódhatnak, mert a csapat gólfelelősének egy bordája eltört, illetve a hírek szerint a gerince is megsérülhetett, így nagy valószínűséggel a Torino és az Inter elleni meccseről is lemarad majd.