Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Carlo Ancelotti megszólalt a jövőjéről

Horizontal
Real Madrid's French forward Karim Benzema (R) is congratulated by Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti (L) and Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric after the UEFA Champions League semi-final second leg football match between Real Madrid CF and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 4, 2022. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője a saját és a fia jövőbeli helyzetéről is beszélt a klubnál.

Ugyan a Bajnokok Ligájában és a Spanyol Kupában még versenyben van, a szuperkupát nem sikerült megnyernie a Real Madridnak, és címvédőként a bajnokságban is óriási a lemaradása a Barcelonával szemben. Ezért az utóbbi hónapokban többször is felvetődött, hogy távozik a csapattól Carlo Ancelotti, többek között a brazil fociválogatottól is megkeresték őt. Az olasz szakember azonban elárulta, nem szeretné még elhagyni a csapatot.

„Van egy olasz szólás, miszerint »az üres beszéd nem kerül sokba«. Ez jelen esetben is igaz:

nyilatkozta a videobírós rendszer jelenlegi működését is kritikával illető Ancelotti.

Az apa-fia páros tovább folytathatja a munkát Madridban Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A 63 éves vezetőedző segítőjéről és egyben fiáról, Davidéról is megjegyzést tett, miután a svájci Basel csapatával boronálták őt össze. Carlo Ancelotti szerint a fia májusig olyan edzőképzésen vesz részt, amely elvégzése után bárhol elhelyezkedhet vezetőedzőként.
„Ugyanakkor

Mindent egy helyen az Eb-ről