Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A Manchester United és a PSG is szeretné leigazolni az Eintracht Frankfurt francia válogatott csatárát, Randal Kolo Muanit, akit korábban a Bayern München is kiszemelt magának.

Elképesztő licitháború indul a német bajnokságban szereplő Eintracht Frankfurt francia támadójáért, Randal Kolo Muaniért - derült ki a Bild oldaláról.

A francia válogatott játékos nyáron szeretné elhagyni Frankfurtot, függetlenül attól, hogy a német csapat eléri-e a Bajnokok Ligáját érő helyezések egyikét vagy sem. A frankfurti klub már korábban elárulta, hogy a 70-80 millió euró körüli átigazolási díj nem lesz elég.

Randal Kolo Muani remek támadó Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Arne Dedert

Markus Krösche sportigazgató

legalább 100 millió eurót szeretne kapni a csatárért.

Ha nem ajánl egyik csapat sem ekkora összeget, akkor a Frankfurt megpróbálja megtartani a 24 éves játékost, aki még mindig élő szerződése van, és nincs kivásárlási záradék benne. A Bayern körülbelül 100 millió eurót hajlandó költeni egy csatárra a nyáron, annak ellenére, hogy a bajor klub meghosszabbította Eric Maxim Choupo-Moting szerződését.

Randal Kolo Muani huszonhat bajnoki meccsen 12 gólt és 12 gólpasszt szerzett a jelenlegi bajnoki idényben Bundesligában.

A Manchester United több hónapja figyeli Kolo Muanit, és az angol klub télen is érdeklődött iránta. A Manchester United egyetlen lehetséges problémája a közelgő tulajdonosváltás lehet.

A támadó fontos lépcsőfoka lehet a nyári csapatépítésnek Manchesterben.

A francia csatár nagyon lendületes a támadójátékban Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SVEN SIMON/Malte Ossowski/Sven Simon

A PSG is szeretné megszerezni a játékost. Francia anyanyelvűként Kolo Muani kísértést érezhet arra, hogy a fővárosba menjen, és a világ legjobbjaival játsszon. A PSG szupersztárja, Kylian Mbappé a közelmúltban nagy elismeréssel nyilatkozott a frankfurti támadóról.

- mondta el róla Mbappé.




Mindent egy helyen az Eb-ről