Ezt gondolják a Diósgyőr szurkolói kapusuk botrányos viselkedéséről

Senkó Zsomborral már a Juventus felnőttcsapatánál is számolnak
Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB II hétfői rangadóján, az MTK-DTVK meccsen hatalmas port kavart a félidőben történt eset, amikor a vendégek kapusa, Senkó Zsombor megakadályozta, hogy egy születésnapos MTK-szurkoló kisfiú a kapujába rúgja a labdát. A diósgyőri drukkereket megosztotta a botrány, egyesek elítélik, mások a védelmükbe veszik a kapust.

A DVTK szurkolói honlapján, az amigeleken.hu oldalon közzétett cikk szerzője szerint a kapusoknál alapvető hozzáállás, hogy nem szeretnek gólt kapni. Nem csak az ellenféltől, hanem még egy ötéves kisfiútól sem. A drukker biztos volt benne, hogy Senkó kivédi a gyermek lövését és felháborodott azon, hogy a csapat szurkolói közül többen is elítélik a kapust emiatt.

"Bennem is ugyanaz fogalmazódott meg a sajtótájékoztatón, ami Szergejben, hogy miért nem vitte a saját kapujukra?

írta a DVTK-szurkoló, aki azt sem érti, miért sírta el magát a kisfiú az eset után.

Senkó Zsombor viselkedése megosztotta a diósgyőri szurkolókat Forrás: Juventus FC/Twitter

A miskolci együttes drukkereit alaposan megosztották az MTK elleni meccs félidejében történtek. Sokan a védelmükbe vették Senkót, többen viszont elítélték a kapust.

"Nem azt mondom, hogy elegáns volt ez Senkótól, de szerintem jól tette, hogy nem asszisztált az MTK-showhoz" - kommentelte az egyik szurkoló.

"Én is Senkónak adok igazat. Kezdőrúgást kapott, nem azt, hogy a kapuba lövök. Ha ennyire szerette volna, akkor lőjön a saját kapusának" - posztolta egy másik szurkoló.

"Mi lett volna ha beengedi? A gyerek boldog, senki nem szól semmit..nálam ez apaként egy parasztság volt!" - olvasható az egyik ellenvélemény.