Brutálisan megtaposta ellenfelét, már az első percben piros lapot kapott a focicsapat új igazolása - videó

fbl Horizontal
Perth's midfileder Giordano Colli (L) vies for the ball with Ulsan's defender Park Joo-Ho during the AFC Champions League group F football match between Korea's Ulsan Hyundai and Australia's Perth Glory on November 27, 2020 at the Education City Stadium in the Qatari city of Ar-Rayyan. (Photo by KARIM JAAFAR / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem mutatkozott be túl jól a régi-új stadion hazai közönsége előtt az ausztrál labdarúgó-bajnokságban szereplő Perth Glory új igazolása, Jordan Elsey.

A 29 éves hátvéd januárban érkezett a perth-iekhez, akiknek ősz óta a 20. forduló pénteki nyitómeccse volt az első találkozójuk a felújításon átesett HBF Parkban, ahol ezáltal Elsey először lépett pályára a csapat színeiben.

A találkozó nem tartott számára sokáig, ugyanis az első perc végén rátaposott ellenfele bokájára, amiért a játékvezető azonnal kiállította őt. Ez a liga történetének második leggyorsabb piros lapja volt.

A vendég WS Wanderers nem tudta kihasználni az emberelőnyt, a 84. percben pedig ők is megfogyatkoztak, miután Tomislav Mrcela utolsó emberként lerántotta a félpályánál a kiugrani készülő támadót.

A hazai közönség végül boldogan zárhatta a találkozót, miután a 95. percben Aaron McEneff megszerezte a meccs egyetlen gólját, begyűjtve ezzel a három pontot a Perth Glorynak.