Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában a 11. kieső helyen álló Budapest Honvéd a hivatalos honlapján megjelentetett egy közleményt, amelyben hangsúlyozzák, hogy aki nem képes profiként dolgozni a klub céljaiért, aki nem tiszteli a klubot, annak nincs helye a csapatban.

„A Budapest Honvéd FC számára kiemelten fontos, hogy az első csapat továbbra is az OTP Bank Liga mezőnyében szerepeljen, emellett viszont

nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy professzionális, a klub céljai és értékei iránt elkötelezett közösséget építsünk a pályán és azon kívül is, és ehhez kell megtalálnunk a megfelelő karaktereket. Aki ezt figyelmen kívül hagyja, aki nem képes profiként dolgozni a céljainkért, aki nem tiszteli a klubot, annak nincs helye a csapatban"

– áll a Budapest Honvéd honlapján megjelent közleményben, amelyben személyi kérdésekre nem térnek ki.

Szappanos Péter a Honvéd egyik legértékesebb játékosa Forrás: MTI/Illyés Tibor

Azonban a Nemzeti Sport úgy értesült, a magyar válogatott Szappanos Péter és Zsótér Donát kapcsán fogalmazódott meg a Honvéd közleménye.

Zsótér Donát helyzetéről nem lehet tudni, azonban az egyszeres magyar válogatott Szappanos Pétert a téli átigazolási időszakban megkereste a MOL Fehérvár, ez pedig állítólag fejben megzavarta a Honvéd kapusát, aki a csapat legutóbbi két meccsén ki is maradt a keretből.