Vágólapra másolva!
Még 2013-ban egy nem mindennapi jelenetnek volt a főszereplője Charlie Morgan, aki mára milliárdos üzletember lett. A labdaszedőként "segítő" fiú alaposan feldühítette Eden Hazard-t a meccsen, az akkor a Chelse-ben játszó belga focista emiatt belerúgott a gyerekbe. A híressé vált labdaszedő most vodkát gyárt egy barátjával, nemrég pedig egy vagyont fizettek a YouTub-sztár bokszolónak, Jake Paulnak, hogy magára varrassa a márka logóját.

Az eset még 2013-ban történt, amikor a Swansea City elleni Ligakupa-elődöntőjének 79. percében a belga játékos szerette volna gyorsan visszaadni a labdát a hazaiak kapusának, ám a labdaszedő fiú - aki a Swansea igazgatójának, Martin Morgannek a fia -

elvette előle, majd ráfeküdt. Hazard ekkor rúgta oldalba a fiút.

Később bocsánatot kért egymástól a chelsea-s Eden Hazard és a labdaszedő fiú.

Azóta pedig nem állt meg az élet, Hazard szépen lassan eltűnik a futball térképéről,

Charlie Morgan viszont milliárdos lett. Charlie és a társa, Jackson még 2022-ben a 24. helyen szerepeltek a The Times Young Rich listáján,

miután 2019-ben 10 000 üveg fekete szőlő vodkával elérték az első nagy áttörést.

A márka - amely lenyűgöző, 1,7 millió-s eladást produkált a Covid-19 világjárvány során - becsült nettó értéke 40 millió font. A cég további szárnyalása érdekében pedig újabb trükköt vetettek be Charlie Morganék.

Nemrég egy vagyont, egészen pontosan 250 ezer dollárt fizettek az amerikai YouTuber ökölvívónak, Jake Paulnak, hogy egy üveg AU Vodkát tetováljanak a karjára. A vodkásüveget arany táskában vitték oda neki.

A reklámnak meg is van az eredménye,

az Au Vodka Instagram-követőinek száma a 2021-es 104 ezerről mostanra 309 ezerre nőtt.