Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Már a klub eladásáról beszélnek a borzasztó formában lévő liverpooli focicsapatnál

FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-EVERTON Horizontal FULL LENGH ACTION MATCH FOOTBALL, Jamie Carragher,
Jamie Carragher a szíve szerint Everton-legenda lett volna
Vágólapra másolva!
Farhad Moshiri, az angol labdarúgó-bajnokságban kiesőhelyen álló Everton többségi tulajdonosa szerint a klub nem eladó, ugyanakkor folynak tárgyalások lehetséges befektetőkkel annak érdekében, hogy finanszírozható legyen a csapat új stadionjának a megépítése.

Az Everton hétfőn menesztette a vezetőedzői posztról Frank Lampardot, miután az együttes 20 mérkőzésen mindössze 15 pontot szerzett, és a tabella utolsó előtti pozícióját foglalja el.

A liverpooli kiscsapat szurkolói az elmúlt hetekben nemtetszésüknek adtak hangot, sőt, tüntetéseket is szerveztek, de elsősorban nem a játékot vagy Lampardot, hanem az egyesület vezetőségét kritizálták.
Moshiri az Everton weboldalán közzétett interjúban elmondta, mindent meg fog tenni azért, hogy visszaállítsa a drukkerek bizalmát.

– jelentette ki a brit-iráni többségi tulajdonos.

Jamie Carragher Liverpool-játékos, de Everton-szurkoló volt Forrás: AFP/Paul Ellis

Legutóbb a Liverpool korábbi védője, a gyermekkora óta Everton-szurkoló Jamie Carragher fogalmazott meg éles kritikát a klubvezetés irányába, amikor azt állította, hogy

Angliában jelenleg az Everton „a legrosszabbul irányított klub", Moshirinek pedig „sok pénze van, de fogalma sincs arról, hogy mit csinál".

Az Everton a Premier League 22. fordulójának jövő szombati játéknapján a listavezető Arsenalt fogadja.

Mindent egy helyen az Eb-ről