Viccet csinált a súlyos büntetéséből a Juventus

SSC Napoli v Juventus FC - Serie A TIM SSC Napoli Juventus FC Stadio Diego Armando Maradona Serie A TIM Calcio Match - Sport General News Sports Pilka nozna Futbol Serie A Fussball italien foreignfootball Club Soccer Club Football championnat Players Napl
Juventus FC Players warms up before the Serie A TIM match between SSC Napoli and Juventus FC at Stadio Diego Armando Maradona Naples Italy on 13 January 2023. (Photo by Franco Romano/NurPhoto) (Photo by Franco Romano / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Nem túl rózsás jelenleg a hangulat a Juventusnál, ugyanis tizenöt pontot levontak a csapattól az olasz bajnokságban játékosigazolások szabálytalan elszámolása miatt. A nehéz helyzetbe került klubnál azonban nem vesztették el a humorérzéküket, és egy kedves gesztussal próbálják a szurkolókat vigasztalni.

A Juventus a szankció előtt a Serie A harmadik helyén állt, mindössze tíz ponttal lemaradva a listavezető Napoli mögött, ám most a 10. helyre csúszott vissza az együttes, és jelenleg ugyanannyi pontra van a kieséstől, mint a Bajnokok Ligája indulást érő helyektől. Ez a klubnak és a szurkolóknak is óriási csapás, azonban a 15 pontos levonásból igyekeztek poént csinálni, ugyanis a vasárnapi Atalanta elleni bajnoki jegyáraiból elengednek 15%-ot.