Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Árulózzák és anyját szidják az egykori kedvencüknek az AS Roma szurkolói

fbl Horizontal FOOTBALL HEADSHOT HANDS ON HEAD
AS Roma's Italian midfielder Nicolo Zaniolo reacts during the Italian Serie A football match between Sassuolo and AS Rome on November 9, 2022 at the Citta del Tricolore stadium in Reggio Emilia. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az AS Roma szurkolói továbbra is nagyon dühösek az olasz válogatott játékosukra, Nicolo Zaniolóra, aki a télen távozni szeretne az olasz klubtól. A 23 éves támadó középpályás állítólag a Milanba szeretett volna szerződni, de a Premier League egyik kiesőjelöltje, az AFC Bournemouth adta eddig a legjobb ajánlatot érte.

Nicolo Zaniolót korábban új Francesco Tottinak kiáltották ki az olasz fővárosban. Azóta azonban az olasz játékos két térdszalagszakadáson is túlesett, amiért nagyon visszaesett a formája.

Zaniolo távozni szeretne, legfőbb célja pedig egybehangzó sajtóhírek szerint az, hogy a címvédő AC Milannál folytathassa, amellyel szóban már meg is egyezett. Azonban a két klub között egyelőre még nincs egyezség. A milánóiak ajánlata ugyanis egy kölcsönvétel, vásárlási opcióval, de a Roma egyből pénz szeretne látni a játékosért. Az AFC Bournemouth ezzel szemben 30 millió eurót ajánlott bónuszokkal, hozzátéve, hogy ha az angolok eladják a jövőben Zaniolót, akkor a rómaiak abból a transzferből is kapnának 10 százalékot.

A római klub szurkolóinál mindez kiverte a biztosítékot, és nagyon megharagudtak a játékosra. A stadion előtt kifüggesztettek egy transzparenst, amelyen az "Áruló" szó állt - derült ki a La Gazzetta dello Sport oldaláról. A drukkerek emellett a játékos anyját is keményen szidták.

- volt olvasható a kifeszített molinókon.






Mindent egy helyen az Eb-ről