Alattomos szabálytalanság után tömegverekedés és kiállítás a francia focimeccsen - videó

fbl Horizontal
Montpellier's French defender Christopher Jullien (L) and Marseille's Portuguese defender Nuno Tavares (C) argue during the French L1 football match between Montpellier Herault SC and Olympique Marseille (OM) at Stade de la Mosson in Montpellier, southern France on January 2, 2023. (Photo by Pascal GUYOT / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Marseille 2-1-re nyert a Montpellier vendégeként. A mérkőzés végén a vendégek védőjét, Nuno Tavarest kiállította a bíró egy alattomos szabálytalanság miatt.

A találkozó 85. percében a Marseille játékosa, Nuno Tavares alattomosan megrúgta hárulról az ellenfelét, ami után tömegjelenet alakult ki a játékosok között és a bírónak kellett közbelépnie, hogy megfékezze az agresszív feleket.

Christopher Jullien és Nuno Tavares balhéja a Montpellier-Marseille meccsen Forrás: AFP/Pascal Guyot

A játékvezető először sárgát adott a hevesen balhézó Christopher Julliennek és Tavaresnek is, majd utóbbinak a piros lapot is felmutatta.

A videóbírós visszajátszás megtekintését követően a bíró egyértelművé tette, hogy szándékosság miatt nem két sárga lap, hanem azonnali piros Tavares büntetése,

aki akár hosszabb eltiltásra is számíthat.