Vágólapra másolva!
Antonio Conte, a Tottenham Hotspur vezetőedzője szerint nem neki kellene magyarázkodnia a médiának csapata rossz teljesítménye miatt, hanem a klub vezetőségének kellene jobban kezelnie az ügyet.

A londoni együttes vasárnap 2-0-ás vereséget szenvedett városi riválisától, a listavezető Arsenaltól, korábban pedig az Aston Villa együttesétől is kikapott. Conte csapata mindössze négy pontot gyűjtött a bajnokság újraindulása óta, ráadásul uruguayi középpályását, Rodrigo Bentancurt sem tudta pályára küldeni, mivel a katari világbajnokságon megsérült.

Az olasz tréner szerint a klub rosszul kezeli a csapat gyengébb szereplését, azzal, hogy mindig őt állítja a média kereszttüzébe.

- mondta az olasz vezetőedző a riportereknek, majd azt is hozzátette, hogy Olaszországban a csapat kijelöl egy olyan munkatársat, akinek a médiával való kapcsolattartás a feladata.

Conte minden korábbi állomáshelyén összeveszett a klubvezetőkkel Forrás: AFP/Adrian Dennis

Conte azt is kiemelte, hogy próbálja elfogadni azt a kritikát, amelyet a szurkolók zúdítanak rá, de ezt nehezen tudja befogadni, miután csapata - a lehetőségeihez mérten - mindent megtesz, és játékosai erős mentalitása is kevés a győzelemhez.

A Tottenham az előző fordulóban kikapott a listavezető Arsenaltól, csütörtökön pedig ahhoz a Manchester Cityhez látogat, amelyet az előző szezonban kétszer is legyőzött, jelenleg pedig a Premier League második helyén áll.