Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Manchester United a német válogatott Marco Reus megszerzésén dolgozik.

Erik ten Hag rég nem látott jó formába rázta a manchesteri együttest, ugyanis a legutóbbi 20 meccséből csak egyszer kapott ki a csapat, ennek köszönhetően jelenleg a harmadik helyen áll a Premier League-ben. Ennek ellenére a holland szakember szeretné még tovább erősíteni a keretet.

Az egyik kiszemelt a Borussia Dortmund sztárja, Marco Reus, akinek a szezon végén jár le a szerződése, így nyáron ingyen csatlakozhatna az angolokhoz. A Bayern München átigazolási ügyeiben jártas Christian Falk úgy tudja, hogy a MU nem tett még hivatalos ajánlatot, ráadásul Reus iránt közel-keleti klubok is érdeklődnek. Ugyanakkor a német újságíró azt állította, hogy a 33 éves középpályás ügynöke a helyszínen nézte meg a Manchester City elleni városi rangadót, a meccs után pedig személyesen találkozott Erik ten Haggal.

Marco Reus hamarosan a Manchester Unitedbe szerződhet Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / firo Sportphoto/Sebastian El-Saqqa

A United korábban Louis van Gaal irányítása alatt is szerette volna megszerezni a német középpályást, akinek számos sérülés nehezítette eddigi pályafutását.

A tavalyi katari torna volt a második világbajnokság, amelyről Reus sérülés miatt lemaradt, a másik a 2014-es vb volt, amelyet Németország megnyert. A német játékos korábban két Európa-bajnokságot is kihagyott kényszerűségből.

A Dortmund csapatkapitánya az idei szezonban 12 tétmeccsen lépett pályára, ezeken három gólt és négy gólpasszt jegyzett.