Hihetetlen, hogy hova igazolt a Real Madrid ötszörös BL-győztes korábbi sztárja

Isco
Sevillában folytatja pályafutását a Real Madridtól távozó sztárfocista
Vágólapra másolva!
A Sevillából a múlt héten kirúgott korábbi spanyol válogatott középpályás Isco megtalálta új csapatát, méghozzá Afrikában.

Bár, ami azt illeti, ott is egy spanyol csapatba igazolt, ugyanis a negyedosztályban szereplő UD Melilla a Marokkó területén lévő két spanyol autonóm terület egyikének, Melillának a csapata (a másik ilyen terület Ceuta).

Bár a játékos 2028-ig szóló szerződést írt alá, aligha kivánja a következő öt és fél idényt Melillában tölteni.

A még mindig csak 30 éves Isco augusztusban érkezett az andalúz csapathoz, de az új idény nem úgy alakult, ahogyan azt várták. A Real Madridal ötszörös BL-győztes középpályás minden sorozatot figyelembe véve 19 mérkőzésen jutott szóhoz, melyeken egy gólt és három gólpasszt jegyzett. A Sevilla edzője, Jorge Sampaoli a katari viágbajnokság előtt jelezte, hogy nem számít a továbbiakban a játékosra.

2013-ban a Málagából került a Real Madridba, ahol 2022-ig játszott, és részese volt a klub történelmének egyik legsikeresebb időszakának, így ötszörös Bajnokok Ligája-győztesnek mondhatja magát. A fővárosi klubban 353 tétmérkőzésen 53 gólt szerzett.

A spanyol válogatottban 2013 és 2019 között számítottak rá, tagja volt a 2018-as oroszországi vb-n szereplő csapatnak, ahol a Marokkó elleni utolsó csoportmeccsen gólt is szerzett. A spanyol válogatottban 38 találkozón 12 gólt lőtt.