Drámai képsorok: Roberto Mancini és korábbi csapattársai vitték Sinisa Mihajlovic koporsóját

People say goodbye to Sinisa Mihajlovic 2022,coffin,december,football player,Italy,Rome,Serbian football Horizontal
ROME, ITALY - DECEMBER 18: Relatives of Serbian football coach and former player Sinisa Mihajlovic lay Serbian flag to his coffin at the city hall in Rome, Italy on December 18, 2022. Mihajlovic, who played for Red Star Belgrade, Roma, Sampdoria, Lazio and FC Internazionale and trained Serbia, Fiorentina, AC Milan and Bologna, died on Dec. 16 due to complications of leukemia at 53. Riccardo De Luca / Anadolu Agency (Photo by RICCARDO DE LUCA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Szívszorító képsorokat tett közzé a Lazio egyik szurkolói csoportja, amelyen az látható, hogy a pénteken, leukémiában meghalt Sinisa Mihajlovic koporsóját viszik a korábbi csapattársai a gyászszertartást követően.

A legendás szerb focista, majd későbbi edző búcsúztatóját Rómában tartották, majd a koporsóját korábbi csapattársai vitték ki a templomból.

Ott volt a jelenlegi olasz szövetségi kapitány, Roberto Mancini, aki a Sampdoriában volt a csapattársa, az Interél pedig együtt dolgoztak a szakmai stábban. Dejan Stankovic, az Inter korábbi szerb játékosa is részt vett a szertartáson, és a Roma legendája, Francesco Totti is, aki pár órával korábban még Katarban volt a vb-döntőn.