Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Mindenki meglepetésére pacsit adott a bíró a BL-meccsen a sárga lap után

fbl Horizontal
Atletico Madrid's Argentinian midfielder Rodrigo De Paul (C) argues as he receives a yellow card from Italian referee Daniele Orsato (2nd-L) during the UEFA Champions League 1st round Group B football match between FC Porto and Club Atletico de Madrid at the Dragao stadium in Porto, on November 1, 2022. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid csoportutolsóként való kiesése a Bajnokok Ligája eddigi legnagyobb szenzációja. A Porto elleni vereség alkalmával az eredményen kívül más érdekesség is történt.

Daniele Orsato, a meccs játékvezetője a madridi védőnek, Reinildónak adott sárga lapot, majd a tenyerébe csapott.

Tény, hogy Reinildo sokáig a magasban tartotta a kezét, de nem valószínű, hogy azért, hogy a játékvezetőtől kapjon egy ötöst. Úgy tűnt inkább, hogy a társaira mérges, nekik mutogat valamit. Orsato előbb felmutatta a sárgát, majd a védő tenyerébe csapott, kicsit oldva a hangulatot.

Az Atlético a csoportja utolsó helyén végzett, így az Európa-ligában sem folytathatja. Ilyesmi korábban sosem fordult elő Diego Simeone csapatával, amely így már karácsony előtt befejezte a nemzetközi kupaszereplését.

Mindent egy helyen az Eb-ről