Vágólapra másolva!
A közelgő világbajnokság előtt a hétszeres aranylabdás klasszis, Lionel Messi interjút adott az Olé nevű argentin tévécsatornának, amelyben egészen meghökkentő kijelentést tett korábbi edzőjével, Pep Guardiolával kapcsolatban.

"Pep a legjobb edző, akivel valaha is együtt dogoztam. Mindig úgy történtek a dolgok, ahogy eltervezte. Egészen különleges a látásmódja, a kommunikációja, és ahogy felkészül a mérkőzésekre.

- vélekedett a 35 éves argentin klasszis.

Az interjúban természetesen fókuszba került a jövő vasárnap kezdődő katari világbajnokság is, amellyel kapcsolatban az argentin sztár azt mondta, minden mérkőzést komolyan kell venni a tornán.

Lionel Messi szerint Guardiola a legjobb edző Forrás: AFP/Odd Andersen

"Hiba lenne már most arról beszélni, hogy a nyolcaddöntőben a dánokkal vagy esetleg a címvédő franciákkal játszhatunk. Nekünk mindig a soron következő meccsre szabad csak gondolnunk, szóval most a Szaúd-Arábia elleni nyitó mérkőzésünk a legfontosabb. Ugyanakkor megígérhetem, hogy mindenkivel meg fogunk küzdeni, mert ez a csapat bárkivel felveszi a harcot. Minden meccset komolyan fogunk venni és a legjobb tudásunk szerint fogunk harcolni" – üzente Messi azoknak a szurkolóknak, akik már most Argentína vb-győzelméről elmélkednek.