Vágólapra másolva!
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a görögök elleni 2-1-re megnyert meccs után elmondta, Dzusdzsák Balázs megérdemelte, hogy így búcsúzzon.

„A csapat, a srácok megérdemelték ezt a búcsút. Kellett egy kis szerencse is, de mindig is azt mondtam, hogy kell a szerencse is, ahogy az élet minden területén. Ma szerencsések voltunk, ezt kell márciusban és júniusban is megtartanunk. Jó volt, szép volt ez így Balázstól is, megérdemelte, hogy legyen egy ilyen búcsúmeccse. Ilyen hangulattal, ilyen környezetben, a drukkerekkel. Ma este minden összeállt. A taktikában sok érdekes dolgot kipróbáltunk, sokat fejlődtünk az átmenetekben, ezt is kértem a srácoktól, ma jobban meg tudtuk tartani a labdát is, higgadtabbak voltunk, de kell még dolgozni, és el is végezzük majd a munkát.

Ezt csak úgy lehet, ha minden labdáért küzdünk, mindenkivel szemben, felemelt fejjel kell képviselni a nemzetet" – mondta Marco Rossi az M4 Sportnak és az évre visszatekintve hozzátette, hogy ami a Wolverhamtponban történt, azt soha nem fogja elfelejteni.