Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A Ferencváros 2-1-re kikapott Mezőkövesden a labdarúgó NB I 11. fordulójában, így a címvédő három forduló alatt már a második vereségét szenvedte el a bajnokságban. A lefújás után Sztanyiszlav Csercseszov egyértelműen rámutatott, mi volt a vereség oka.

"Nagyon is tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre és agresszív Mezőkövesdre számíthatunk, ahogy azt is, hogy Crvena zvezda elleni győzelem sokat kivett a játékosokból. Ennek ellenére jól kezdtünk, a folytatásban azonban nem használtuk ki a halyzeteinket, ehelyett magunkra húztuk az ellenfelet, ami felesleges labdavesztésekhez, szögletekhez, és végül egy gólhoz vezetett. Szerintem megfelelő mentális állapotban léptek pályára a játékosaink,

Gratulálunk az ellenfelünknek, remekül játszott, de magunkat hoztuk ilyen helyzetbe, ha nem használjuk ki a helyzeteinket, akkor a kezdeti 50-50 százalék nem a mi javunkra fog billenni. Ilyenkor persze szélsőségesek lehetnek az érzelmek, most az a legjobb, ha alszunk egyet a történtekre, és utána hideg fejjel kell kielemeznünk a történteket. Másodszor kaptunk ki a bajnokságban idegenben, van mit elemeznünk."

Mindent egy helyen az Eb-ről